Receptek Főételek Húsos ételek Almás-sajtos rakott csirkemell

Hozzávalók

1 dl tej
2 gerezd fokhagyma
4 darab alma
50 dkg csirkemell
20 dkg füstölt sajt
20 dkg szalonna

Leírás

A csirkemellfiléből vágj több, vékony, lapos szeletet, majd legalább egy óráig áztasd meg a fokhagymával ízesített tejben. Egy kisebb tepsit bélelj ki szalonnaszeletekkel (néhány szeletet tegyél félre belőle, a tetejére), majd tedd rá a tejből kivett, lecsöpögtetett, majd lisztben megforgatott csirkemelleket. Reszelj rá almát és fedd be füstölt sajttal. Kend meg 1-2 evőkanál tejföllel és takard le a maradék szalonnával. Előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt, süsd készre. Köretnek, krumplipüré illik hozzá leginkább.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4