Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-baconös hamburger

Hozzávalók

900 g darált marhahús
250 milliliter barbecue szósz
4 szelet konzerv ananász
8 szelet bacon szalonna
4 adag jégsaláta
őrölt fekete bors

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Egy tepsit takarjunk le sütőpapírral. Keverjük össze egy tálban a húst, a szószt, adjunk hozzá sót és borsot.

2

Készítsünk a húsból négy darab húspogácsát.

3

Tegyük a bacon szeleteket a tepsire úgy, hogy X-et formázzanak.

4

Tegyük a közepére a húst, "koronázzuk meg" egy szelet ananásszal.

5

Hajtsuk fel a bacon széleit és rögzítsük a közepén fogpiszkálóval. Süssük kb. 25 percig.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4