Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-gombás pulykacsíkok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál extra szűz olívaolaj
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
50 dkg pulykamell
1 kk friss petrezselyem
20 dkg konzerv ananász

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott gombát és a felaprított ananászt. Alaposan összepirítjuk, és fűszerezzük, majd felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4