Receptek Desszertek Sütést igénylő Ananászos-mákos túrótorta

Hozzávalók

15 dkg kristálycukor (a krémhez)
1 darab citrom (leve és reszelt héja, a krémhez)
18 dkg margarin (a krémhez)
50 dkg tehéntúró (a krémhez)
15 dkg mák
1 doboz konzerv ananász
1 darab tortalap
3 dl növényi tejszín

Leírás

A túrókrém hozzávalóit összekeverjük. A kész tortalapot 3 részre vágjuk, majd az ananász levével meglocsoljuk az elsőt és a kikevert túrókrémmel megkenjük. Megszórjuk darált mákkal. Apróra vagdalt ananászt teszünk rá. Rátesszük a következő lapot és megismételjük a második és harmadik lappal is. Mikor kész, hűtőbe tesszük. Felvert tejszínhabbal bevonjuk és darált mákkal bepanírozzuk. A tortának egy napig hűtőben kell állnia!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4