Receptek Saláták Babsaláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított oregánó
1 csipet szárított rozmaring
2 kanál vörösborecet
40 dkg fehérbab konzerv

Leírás

A babot ételízesítős vízben puhára főzőm. A hagymát finomra vágom és megsózom. A borecetet simára keverem az olívaolajjal, hozzáadom az oregánót, borsot, rozmaringot. Hozzáadok egy keveset, a bab főzőlevéből. Leszűröm a babot és a hagymát fűszeres lébe forgatom, majd lefedve érlelem, 1-2 órán át.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4