Hozzávalók

1 csipet tengeri só
30 dkg trappista sajt
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg margarin
0.8 kg csirkemell
30 dkg gépsonka
1 doboz őszibarack befőtt

Leírás

Vegyünk egy jénait és kenjük ki margarinnal. Vékony szeletekre vágjuk fel a csirkemellet és fektessük el a jénaiban. Rakjuk be a sütőbe, 5-10percre, hogy egy kicsit megpiruljon. Ezután rakjuk rá a gépsonkát, barackot és szórjuk meg bőségesen sajttal. Én nem szeretem a sós-édes íz keveredését, de ez borzasztóan finom és egyszerű, valamint gyors az elkészítése. Próbáljátok ki!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4