Hozzávalók

1 csomag vaníliás cukor
6 kanál kristálycukor
6 dl tejszín
2 csomag zselatin
3 pohár natúr joghurt
3 csésze teljes kiőrlésű keksz
40 dkg őszibarack

Leírás

Törd össze a kekszet (én nagyon szakszerűen beteszem egy zacsiba, és húsklopfolóval csapkodom :D). Rakd ki vele egy tortaforma alját (öntsd bele, és simítsd kb. egy szintbe). A tejszínt a cukorral és a vaníliás cukorral verd kemény habbá. A joghurtot melegítsd fel, és add hozzá a zselatint. Amikor kihűlt, keverd össze a kemény habbal és a gyümölccsel (fakanállal vagy kanállal, ne robotgéppel). Öntsd rá a kekszalapra a krémet, és éjszakára tedd hűtőbe. Díszítheted gyümölcsökkel, csokiforgáccsal is, de én színes tortadarát szórtam rá, és müzligolyókkal tettem körbe az alját.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4