Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
2 kanál extra szűz olívaolaj
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab őrölt chilipaprika
1 mk őrölt fahéj
1 tk citromlé
1 kanál barna cukor
1 csipet őrölt fehérbors
25 dkg sűrített paradicsom konzerv
1 mk ételízesítő (Delikát)

Leírás

A hagymát a megtisztítjuk, finomra vágjuk. A fokhagymát szétnyomjuk, a chilit hosszában szétvágjuk, magjait eltávolítjuk, majd vékony karikákra vágjuk. Az olajat egy edényben felforrósítjuk, a hagymát, fokhagymát és a chilit megpároljuk. A paradicsompürét, a citromlevet, a cukrot és fahéjat a hagyma-chili keverékhez adjuk. Ízesítjük a sóval, ételízesítővel és a borssal, majd lassú tűzön 15-20 percig főzzük. Végezetül szószos tálba töltjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4