Receptek Főételek Tészta Bolognai spagetti gombásan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított kakukkfű
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
10 fej csiperkegomba
1 csipet oregánó
50 dkg darált sertéshús
40 dkg spagetti

Leírás

A spagettitésztát félbe törve, a szokásos módon kifőzzük. Közben elkészítjük a bolognai ragut. A hagymát felaprítjuk, és megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetés közben, kifehéredésig sütjük. A felsorolt fűszerekkel ízesítjük. A paradicsompürét egy kis ketchuppal kikeverjük, és a húshoz adjuk. Kevés vizet adunk hozzá, és készre pároljuk a ragut.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4