Receptek Főételek Tészta Bolognai spagetti kolbásszal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított bazsalikom
0.4 kg spagetti
1 csipet őrölt pirospaprika
1 csipet szárított oregánó
½ kg darált sertéshús
0.15 kg füstölt kolbász

Leírás

A hagymát elkezdjük pirítani olajon, majd később hozzátesszük a fokhagymát is. Ha már üveges, akkor beletesszük a darált húst és a felkarikázott kolbászt. Ha a hús már kifehéredett, és elkezdett levet engedni, akkor hozzáöntjük a paradicsomlevet (ízlés szerint hígra), és megfűszerezzük (oregano, bors, pirospaprika, bazsalikom). Rotyogtatjuk és mikor már majdnem kész, megsózzuk (csak a végén, máskülönben megkeményedik a hús). Mellé kifőzzük a tésztát és már fogyaszthatjuk is.Reszelt sajttal mégfinomabb.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4