Receptek Főételek Húsos ételek Borjúszelet brokkolival és sörmártással

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 kanál étolaj
1 darab citrom
1 csipet őrölt fekete bors
60 dkg borjú comb
20 dkg brokkoli
1 dl világos sör

Leírás

A felaprózott fokhagymákban és fűszerekben, megforgatjuk a hússzeleteket, majd olajon elősütjük őket. Ezután a sütőben, még kb. 5 percig sütjük. Eközben a brokkolit megfőzzük, majd megdinszteljük. A sört, az olajat, borsot, sót és citromlevet összekeverjük. Végül a brokkolit és a húst eloszlatjuk a tányérokon, majd meglocsoljuk a sörös mártással és már kínálhatjuk is. Köretnek friss saláta, vagy rizs köret dukál.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3