Receptek Levesek Borsó krémleves mustárosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 pohár tejföl
2 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál mustár
½ fej vöröshagyma
1 csipet szárított kakukkfű
1 darab babérlevél
1 csipet ételízesítő
1 csipet borsikafű
20 dkg sárgaborsó

Leírás

Az átválogatott sárgaborsót, félórával a főzés előtt be kell áztatni, majd fel kell rakni főni, az apróra vágott hagymával, átpréselt fokhagymával, mustárral és babérlevéllel. A félkész borsót megsózzuk, megborsozzuk és adunk hozzá egy kevés borsikafüvet és kakukkfüvet, majd puhára főzzük. Ha puha, akkor kézi mixerrel simára mixeljük, közben hozzáadjuk a tejfölt. Ezután visszatesszük a tűzre és kb. 10 perc alatt, készre főzzük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4