Receptek Főételek Húsos ételek Borsós tokány fűszerpaprikával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 kanál étolaj
1 darab zöldpaprika
½ kg zöldborsó
3 kanál őrölt pirospaprika
50 dkg sertés lapocka

Leírás

A hagymákat olajon üvegesre pirítjuk, majd az összekockázott húst ráöntjük. Addig pároljuk együtt őket, amíg ki nem fehéredik a hús. Ekkor hozzáadjuk a sót, borsot, pirospaprikát. Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Felkockázzuk a fehér paprikát, a paradicsomot, a répát és a zöldséget; majd hozzáadjuk ezeket is. Kb. 40 percig főzzük, aztán belerakjuk a borsót, és további 15 percig főzzük. Ha ez megvan, még egyszer átrottyantjuk az egészet.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4