Receptek Levesek Brokkoli krémleves burgonyásan

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
2 gerezd fokhagyma
1 darab burgonya
1 fej vöröshagyma
2 dl főzőtejszín
50 dkg brokkoli

Leírás

A brokkolit annyi vízben, hogy ellepje puhára főzzük, a vízbe tesszük még egy kis fej hagymát, fokhagymát, burgonyát. Sóval, borssal ízesítjük. Ha megfőtt összeturmixoljuk, hozzáöntjük a liszttel elkevert tejszínt, és felforraljuk. Őrölt szerecsendióval ízesítjük, ha szükséges hígíthatjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4