Receptek Levesek Brokkoli krémleves pirított mandulával

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
1 darab húsleveskocka
2 kanál margarin
2 dl főzőtejszín
3 fej brokkoli

Leírás

A brokkoli fejeket szétszedjük, a vastag szárakat levágjuk. Egy kevés margarinon megdinszteljük. Sóval, őrölt fehérborssal fűszerezzük. Húsleves alaplével felöntjük, ( vagy vízzel és 2 leveskockával) és puhára főzzük. Rúdmixerrel pépesítjük. 3 dl tejszínben csomómentesre elkeverünk 1 evőkanál lisztet és a forrásban lévő leveshez öntjük. Pirított mandulával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4