Receptek Főételek Húsos ételek Bundázott csirkemell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
3 dl tej
1 fej fokhagyma
4 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
60 dkg csirkemell
20 dkg finomliszt

Leírás

A csirkemell szeleteket, néhány órára, fokhagymás-sós tejbe áztatjuk. Ebből kivéve, lecsepegtetjük és lisztbe forgatjuk, majd tojásból, tejből, lisztből és masszát készítünk. Ebbe beleforgatjuk a lisztezett csirkemellet és jó vastag bundát hagyunk rajta. Forró olajban, pár perc alatt, ropogósra sütjük. Tartármártással és kukoricás rizzsel, mennyei finomság.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4