Receptek Levesek Burgonya krémleves gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
40 dkg burgonya
15 dkg vaj (5 dkg a gombához kell)
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
15 dkg csiperkegomba
1 kanál ételízesítő
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

A burgonyát puhára főzzük, ételízesítős vízben. Közben a gombát szeletekre vágjuk és vajon megpároljuk. Ha burgonya megpuhult, leturmixoljuk. Újra felforraljuk, majd hőkiegyenlítéssel hozzáadjuk a tejszínt és a felolvasztott vajat. Beleszórjuk a petrezselyemzöldet és a gombát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4