Receptek Levesek Burgonyakrémleves

Hozzávalók

1 fej vöröshagyma
5 darab burgonya
3 kanál vaj
2 dl tejszín
1 darab húsleveskocka
1 darab babérlevél
1 kk őrölt pirospaprika

Leírás

A hagymát apró vágjuk és vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt fokhagymát, a majorannát és a babérlevelet. 1-2 percig ezzel is dinszteljük. A krumplit kockára vágjuk és lábasba tesszük. Néhány percig kevergetjük, majd felengedjük vízzel. Borssal és sóval ízesítjük. Addig főzzük, míg a burgonya megpuhul. Ekkor hozzákeverjük a tejszínt. Botmixerrel pépesítjük. Tálaláskor meghintjük finomra vágott petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4