Hozzávalók

1 csipet tengeri só
½ kg finomliszt
2 dl tej
2 mk kristálycukor
25 dkg burgonya (főtt)
dkg élesztő

Leírás

Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. A főtt krumplit áttörjük, eldolgozzuk a liszttel, sóval, élesztővel, majd langyos helyen letakarva hagyjuk kelni. Ha duplájára nőtt, ujjnyi vastagra nyújtjuk, majd kb 5*5-ös darabokra vágjuk. Olajos kézzel kis cipókat formálunk, és még kelesztjük 20 percet. Végül laposra széthúzzuk a cipókat, forró olajban néhány perc alatt kisütjük őket. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4