Receptek Levesek Burgonyás sütőtökleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
30 dkg burgonya
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
30 dkg sütőtök
1 csipet szárított rozmaring
1 l zöldségleves

Leírás

A felaprított hagymát, a vajon megpirítjuk és felöntjük a zöldséglevessel. A kockára vágott burgonyát és sütőtököt hozzáadjuk, majd puhára pároljuk. Fűszerezzük és a tejszínt belekeverjük. A levest hűlni hagyjuk, majd pürésítjük. Tálaláskor, kevés tökmagolajat csepegtetünk, a kimert levesre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4