Receptek Főételek Húsos ételek Camemberttel töltött pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab alma
2 dl tejszín
30 dkg rizs
80 dkg pulykamell
1 marék friss bazsalikom
20 dkg camembert

Leírás

A pulykamellet szeleteljük. Sózzuk, borsozzuk és klopfoljuk. Az almát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, majd a sajtot is felszeleteljük. Az almát és a sajtot a húsra tesszük, szorosan feltekerjük és fogvájóval, vagy hústűvel megtűzzük. Felmelegített serpenyőbe olajat öntünk és szép lassan, pirosra sütjük. A vajat felmelegítjük, rátesszük a párolt rizst és felöntjük tejszínnel. Bazsalikommal ízesítjük. Aki szereti rakhat bele parmezán sajtot is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4