Receptek Saláták Cézár saláta

Hozzávalók

1 csipet tengeri só (öntethez)
2 dl tejföl (öntethez)
1 dl extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors (öntethez)
50 dkg csirkemell (filé)
1 dl tejszín (öntethez)
1 fej jégsaláta
1 csipet fűszersó
3 gerezd fokhagyma (áttört, öntethez)
1 csipet őrölt fekete bors
4 szelet kenyér (pirítva)

Leírás

A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, sóval, szárnyas fűszerrel meghintjük és olívaolajon átsütjük, majd egy kis víz hozzáadásával megpároljuk. Közben, a tányérok aljára teszünk 2-3 salátalevelet és rászórjuk a pirított kenyérkockát. Elosztjuk rajta a csirkehúst és leöntjük a tejszínből és tejfölből álló öntettel, melybe belekeverjük egy kevés olívaolajat és ízlés szerint, egy kis sót. Tetejét reszelt sajttal megszórva, azonnal fogyasztható.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4