Receptek Főételek Hal Citromos-vajas harcsadarabok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
10 dkg vaj
1 darab citrom
1 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
50 dkg karfiol
8 dkg finomliszt
50 dkg harcsafilé

Leírás

A karfiolt szedjük rózsáira, és sós vízben főzzük puhára. A harcsát vágjuk kockára. Készítsünk egy világos, vajas rántást, amit forró tejjel engedjük fel, és forraljuk ki. Fűszerezzük, majd forraljuk bele a halat és a karfiolrózsákat. Kevés tejszínnel tegyük krémessé. Párolt rizzsel, vagy tésztakörettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4