Hozzávalók

1 l tej
2 tasak vaníliás cukor
20 dkg kristálycukor
2 dl tejszín
3 kanál kakaópor
1 tasak csokoládés pudingpor
1 tasak vaníliás pudingpor

Leírás

A tejet két edényben felforraljuk, mindegyikbe rakunk cukrot és vaníliás cukrot. A pudingporokat külön-külön kikeverjük, és a forró tejbe engedjük. Kevés tejszínt keverhetünk mindkét krémbe. Poharakba rétegeljük a pudingokat, és hagyjuk megdermedni. Hűtőbe rakjuk, és hűtjük 60 percig. Kakaóval megszórva tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4