Receptek Főételek Húsos ételek Csirke borsszószban

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
4 kanál finomliszt
3 kanál víz
3 kanál vaj
1.8 dl étolaj
1 kg csirkemell
1 darab vöröshagyma
1 kk szárított kakukkfű
3 kanál sűrített paradicsom konzerv
kanál borsszósz

Leírás

A melleket dörzsölje be sóval és 1 ek. borsszósszal. Forgassa lisztbe és süsse serpenyőben, olajon, mindkét oldalon, aranybarnára. Vegye ki a szárnyakat, az olajból csak 1 evőkanálnyit hagyva a serpenyőben. Az aprított hagymát dinsztelje meg, keverjen hozzá 1 ek. lisztet. A paradicsompépet keverje 3 ek. vízzel simára és keverje hozzá a hagymás liszthez. Keverje hozzá a kakukkfűvet, a maradék borsszószt és a vajat. Tegye vissza a csirkét, párolja kb. 30 percig, míg megpuhul. Melegen tálalja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4