Receptek Főételek Húsos ételek Csirkecomb pirított gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
4 darab csirkecomb
½ kg csiperkegomba
1 marék rukkola
1 csipet fűszersó

Leírás

A gombákat felaprítjuk és egy olajozott tepsibe rakjuk. A csirkecombokat befűszerezzük és rárakjuk a gombára. Lefedjük fóliával és 160 fokon megsütjük. Ha megsült, akkor a gombát egy serpenyőbe rakjuk és megpirítjuk. Dobunk rá rukkolát és utánaízesítünk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4