Receptek Desszertek Sütés nélküli Csokis-meggyes babapiskóta

Hozzávalók

6 dl tej (a pudinghoz)
2 kanál kakaópor
1 csomag babapiskóta
1 tábla csokoládé
1 üveg meggybefőtt (magozott)
2 csomag vaníliás pudingpor (főzés nélküli)
3 dl tej

Leírás

A 2 csomag pudingport, 6 dl tejjel jól elkeverjük. A meggybefőttet lecsöpögtetjük. A babapiskótákat egyenként, kis cukorral elkevert tejben átforgatjuk (nem kell sokáig a tejben hagyni), és egy nagyobb üvegtál aljára, egy sort rakunk belőle. A piskótákat megkenjük a csokipudinggal, majd a puding tetejét megrakjuk meggyel. A meggyre megint tejben megforgatott piskótákat teszünk, rá újra pudingot, majd meggyet. Így folytatjuk, amíg a tál megtelik. A tetejére puding kerül, végül a meggyel díszítjük. A tálat fóliával lefedjük, és legalább fél napra, hűtőbe tesszük. Tálaláskor megszórjuk kakaóval, és csokidarabokkal megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4