Hozzávalók

5 darab tojás (tészta)
1 csomag sütőpor (tészta)
200 g vaj (krém)
5 kanál kakaópor (krém)
100 g porcukor (krém)
125 g kristálycukor (tészta)
4 kanál kakaópor (tészta)
50 g keményítő (tészta)
1 darab narancs (tészta)
3 kanál finomliszt (tészta)

Leírás

A sütőt 250 fokra előmelegítjük. A tojást a cukorral habosra keverjük. A keményítőt, lisztet, a kakaóport és a sütőport hozzáadjuk. Egy sütőpapírra a keveréket rátesszük, és egyenletesen eloszlatjuk (a sütőpapírt a tepsibe tesszük előtte). Kb. 5 percig sütjük a lapot. Hagyjuk kihűlni. A töltelékhez való összetevőket krémesre kavarjuk, és a süteménylapra kenjük. Feltekerjük az egész lapot, majd hűtőben hagyjuk állni, fél órát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4