Receptek Levesek Diétás olasz paradicsomleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab paradicsom
1 darab vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
1 csipet friss bazsalikom

Leírás

A paradicsompürét olívaolajon kissé megpirítjuk, majd kellő mennyiségű vízzel felengedjük. Egészben belefőzzük (a végén kiemeljük) a vöröshagymát, a fűszereket és az első forrásnál beledobjuk a kockázott paradicsomot és a friss, finomra vágott bazsalikomot. Az egészet leturmixoljuk és tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4