Hozzávalók

1 darab tojás
3 kanál tejföl
3 kanál étolaj
1 kg alma
20 dkg porcukor
1 kk őrölt fahéj
30 dkg dió
1 csomag réteslap
1 kk őrölt szegfűszeg

Leírás

Az almát reszeljük le, és pároljuk meg a fűszerekkel. Ha teljesen elfőtte a levét, akkor adjuk hozzá a darált diót, és alaposan dolgozzuk össze. A réteslapokat hajtogassuk ki, majd locsoljuk meg tejföllel és olajjal. Rakjuk egymásra, és egy vizezett konyharuhára emeljük rá őket. Rakjuk rá a tölteléket, és szorosan csavarjuk fel. Kenjük le tojással, és előmelegített sütőben, 180 fokon süssük meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4