Receptek Előételek Hideg előételek Diós-gombás kenyér

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
600 g finomliszt
1 dl tej
1 dl víz
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál kakaó
1 csomag élesztő (instant)
150 g dió (darált)
100 g csiperkegomba (finomra vágva)
1 csipet ételízesítő

Leírás

A gombát megmossuk és nagyon apróra összevágjuk. A száraz hozzávalókat kimérjük és egy tálba rakjuk. Ráöntjük a nedves hozzávalókat és alaposan összedolgozzuk a tésztát. Osszuk el 3 felé és lisztezett deszkán, formázzuk meg a kenyereket. Vajazott-lisztezett formákba rakjuk és 40 percig kelesztjük. 170 fokos sütőben, 30 perc alatt megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4