Hozzávalók

½ dkg tengeri só
1 darab tojás
50 dkg finomliszt
dl tej
5 dkg kristálycukor
5 dkg vaj
dkg élesztő
20 dkg dió

Leírás

Kovászt készítünk: Langyos tejben szétmorzsoljuk az élesztőt, kevés liszttel meg cukorral lágy tésztát keverünk. Tiszta ruhával letakarjuk, kb. 15 percig kelesztjük. A megkelt kovászt bedagasztjuk a többi liszttel és a többi hozzávalóval. Cipóvá formáljuk és kb. 20-30 perc alatt duplájára kelesztjük. A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk és megszórjuk darált dióval. Szorosan feltekerjük és tojással megkenjük. Előmelegített sütőben megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4