Receptek Gyerekmenü Főételek Édesburgonya feta sajttal

Hozzávalók

10 dkg finomliszt
1 dl extra szűz olívaolaj
10 dkg vaj
1 szál újhagyma
1 fej lilahagyma
1 szál póréhagyma
40 dkg feta sajt
80 dkg édesburgonya
1 marék friss rozmaring

Leírás

Az édesburgonyát meghámozom, és felkockázom. Sózom, borsozom, olajat öntök rá, és 160-180 fokos sütőben, puhára sütöm. A vajat habzásig hevítem, egy kevés olívaolajjal. Belerakom a lila hagymát, és megpirítom. Rárakom az édesburgonyát, és rászórom a felkarikázott póréhagymát, majd a zöldhagymát. Zöldfűszerekkel és sóval ízesítem. A fetát leszeletelem, és lisztbe mártom. A serpenyőben felmelegítem az olívaolajat, és megsütöm benne, közepes lángon a fetát. Az édesburgonyás ragura tálalom a sajtot.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4