Receptek Főételek Tészta Édesburgonyás penne, csülökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
1 marék trappista sajt (reszelt)
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
1 csomag penne
25 dkg füstölt tarja (vagy sonka)
1 darab édesburgonya

Leírás

A pennét sós vízben kifőzzük. A vajat habzásig hevítjük, belerakjuk a csíkozott, füstölt húst és megpirítjuk. Rászórjuk a csíkokra vágott édesburgonyát. Sózzuk, borsozzuk és fokhagymával ízesítjük. Felöntjük tejszínnel és beleforgatjuk a tésztát. Tálaláskor, reszelt sajttal megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4