Receptek Desszertek Sütés nélküli Epres túrókrém mézzel

Hozzávalók

2 tk zselatin
dl natúr joghurt
30 dkg eper
25 dkg mascarpone
2 kanál méz
1 dl eperlé

Leírás

Keverjünk össze 2 teáskanál zselatint, egy deci friss eperlével és 2 evőkanál mézzel. Várjuk meg, amíg megduzzad, majd keverjük össze 4,5 deci natúr joghurttal. Keverjük hozzá a mascarponét és a feldarabolt epret. A krémet adagoljuk kis tálakba, majd néhány órára tegyük hűtőbe. Miután megmerevedett a krém, egészben tányérra borítjuk, vagy fagylaltos kanállal, kis gombócokat formázhatunk belőle. Friss eperszemekkel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4