Receptek Főételek Húsos ételek Extra csípős chilis bab

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 doboz sűrített paradicsom konzerv
4 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
1 kg darált sertéshús
½ kg vörösbab konzerv
1 csipet őrölt római kömény

Leírás

A hagymát finomra vágjuk, és olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst és a fűszereket, majd alaposan megpirítjuk. Ezután nyakon öntjük a paradicsompürével, és egy kicsit megpirítjuk. Felöntjük vízzel, és fedő alatt, 25-30 percig főzzük, végül hozzáadjuk a lecsepegtetett babot. Szükség esetén ráfűszerezünk, és fedő alatt készre pároljuk, egyenletes hő alatt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4