Hozzávalók

1 mk tengeri só
1 gerezd fokhagyma
45 dkg paradicsom
90 dkg zöldpaprika
2 fej vöröshagyma
1 kanál zsír
2 kanál őrölt pirospaprika
10 dkg szalonna

Leírás

A bográcsban, a zsíron, megolvasztom a felszeletelt szalonnát, majd az apróra vágott hagymát aranysárgára pirítom rajta. Megszórom pirospaprikával, majd azonnal rádobom a paprikát és a paradicsomot, valamint a zúzott fokhagymát. Sózom, majd fedő alatt, puhára párolom. Szükség esetén, cukorral ízesítem. Puha kenyérrel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4