Receptek Levesek Fokhagyma leves burgonyával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
3 darab burgonya
2 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 darab tojás

Leírás

A burgonyát megfőzzük. Vajjal, tejszínnel összetörjük, majd kb. 5 dl vízzel simára keverjük. A fokhagymát lereszeljük és hozzáadjuk a levesünkhöz. Sóval, köménnyel ízesítjük, majd 5 percig főzzük. Behabarjuk tojássárgájával, majd átszűrjük és citromlével ízesítjük. Pirított zsemlekockával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4