Receptek Főételek Húsos ételek Fokhagymás bundás pulykamell

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
2 dl tej
5 gerezd fokhagyma
3 dl étolaj
50 dkg pulykamell
30 dkg finomliszt

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk és megsózzuk. A többi hozzávalóból sűrű palacsintatésztát készítünk és belereszeljük a fokhagymát. Az olajat felmelegítjük. A pulykamellcsíkokat belemártjuk a tésztába és a forró olajban kisütjük. Ha megsültek, kéztörlővel ellátott tányérra tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4