Hozzávalók

2 darab tojás
2 bögre finomliszt
2 mk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg vaj
2 kanál étolaj
3 darab alma
3 dl tejszín
6 darab tojás
20 dkg porcukor
1 bögre kristálycukor
3 cl rum
1 tasak vaníliás pudingpor

Leírás

A lisztet, sütőport, kristálycukrot, vaníliás cukrot, vajat, olajat, tojást, rumot jól összekeverjük. A tésztát zsírpapírral kibélelt tepsibe öntjük, majd a meghámozott és felszeletelt almagerezdeket a tészta tetejére tesszük. A tojássárgáját kikeverjük tejszínnel és pudingporral. Adunk hozzá porcukrot, és az almára öntjük. Kb. 35 percig, közepesen meleg sütőben sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4