Receptek Főételek Húsos ételek Francia csirke gombával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
dl tejföl
1 csipet őrölt fekete bors
1 kk zöldpaprika
6 darab csirkemell
10 dkg csiperkegomba
1.2 dl száraz fehérbor
1 csomag gombakrémleves

Leírás

A melleket csontozza ki, a gombát szeletelje fel. Sózza meg a melleket, fektesse tepsibe, a bőrös oldalával felfelé. Keverje a bort a gombakrémlevessel, tegye bele a gombát, majd öntse a csirkére. Süsse közepes hőfokon (180 C°) 60-75 percet, majd szedje ki a csirkét. A levét öntse serpenyőbe, majd keverje hozzá a tejfölt. Melegítse fel, ne forralja. Tálalja a csirkére kanalazva a mártást, körítse főtt rizzsel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4