Receptek Főételek Húsos ételek Fűszeres csirkefasírt

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma (összezúzva)
1 kanál étolaj
3 szál újhagyma (finomra vágva)
1 darab citrom (félbevágva)
3 tk cayenne bors
2 dkg koriander (levél, friss)
50 dkg csirkecomb
1 darab tojás (kissé felverve)

Leírás

Keverjük össze a húst, a hagymát, a tojásfehérjét, a koriandert, a fokhagymát, a cayenne-borsot. Ízesítsük sóval, borssal, és formáljunk belőle 4 húspogácsát. Hűtsük be 20 percre sütés előtt. Hevítsük fel az olajat egy nagy serpenyőben közepes láng felett, tegyük bele a húspogácsákat, süssük mindegyik oldalát 5 percig, vagy amíg megbarnul és jól átsül. Facsarjuk rá a citromlevet a megsült húspogácsákra, papírtörlőn itassuk le az olajat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4