Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tej
dl víz
1 kk kristálycukor
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dkg élesztő
1 kanál friss petrezselyem (finomra vágva)
1 kanál ételízesítő
1 kanál friss bazsalikom (finomra vágva)
70 dkg finomliszt

Leírás

A langyos, cukros tejbe belemorzsolom az élesztőt. A lisztet tálba szitálom és hozzáadom a többi hozzávalót. A közepébe mélyedést csinálok és beleöntöm a felfutott élesztőt. Összedolgozom a tésztát, letakarom és meleg helyen, 30 percet kelesztem. Átteszem egy kenyérformába és előmelegített sütőben, 25 percig sütöm, 170 °C-on.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4