Receptek Főételek Húsos ételek Fűszeres velőgombóc

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
2 darab zsemle
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
20 dkg zsemlemorzsa
1 l húsleves alaplé
1 csipet ételízesítő
3 kanál finomliszt
1 kanál friss petrezselyem
30 dkg velő

Leírás

A zsemlét, a velőt, a petrezselyemzöldet, a tojásokat, a zsemlemorzsát és a fűszereket összekeverjük. Vizes kézzel, diónyi gombócokat formálunk, amit a vajban pirított snidlingbe hempergetünk és a forrásban lévő levesbe főzzük. Behabarjuk a liszttel és tejszínnel dúsítjuk a mártást.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4