Receptek Előételek Meleg előételek Gomba palacsintatésztában

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
25 dkg finomliszt
3 dl tej
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fehérbors
20 darab csiperkegomba
1 csipet ételízesítő

Leírás

A tojásból és a tejből sűrű palacsintatésztát készítünk, a liszt segítségével. Az olajat felmelegítjük, közben a gombafejeket befűszerezzük. A gombafejeket belemártjuk a masszába, majd a forró olajba rakjuk, és kisütjük. Köretnek sült burgonya, vagy rizs illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4