Receptek Előételek Meleg előételek Gomba palacsintatésztában

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
25 dkg finomliszt
3 dl tej
3 dl étolaj
1 csipet őrölt fehérbors
20 darab csiperkegomba
1 csipet ételízesítő

Leírás

A tojásból és a tejből sűrű palacsintatésztát készítünk, a liszt segítségével. Az olajat felmelegítjük, közben a gombafejeket befűszerezzük. A gombafejeket belemártjuk a masszába, majd a forró olajba rakjuk, és kisütjük. Köretnek sült burgonya, vagy rizs illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4