Receptek Levesek Gombaleves borral ízesítve

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
3 kanál vaj
1 csipet őrölt fekete bors
dl tejszín
1 dl száraz fehérbor
1.2 l húsleves alaplé
70 dkg csiperkegomba

Leírás

A gombát szeleteld fel, majd rövid ideig pirítsd 1 evőkanál vajon, közben sózd-borsozd. Csorgass rá egy evőkanál mézet, majd tedd félre. Egy lábasban 1 evőkanál vajon pirítsd üvegesre a hagymát, add hozzá a fehérbort. Öntsd fel a levessel . Ha felforrt, add hozzá a gomba háromnegyedét, és főzd puhára. Ekkor dolgozd el botmixerrel a levest, majd add hozzá a citromlevet és a tejszínt. Forrald fel, és tedd bele a maradék gombát.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4