Receptek Levesek Gombaleves

Hozzávalók

1 dl étolaj
5 dkg sárgarépa
2 darab húsleveskocka
1 dl szójaszósz
40 dkg csiperkegomba
10 dkg zellergumó
15 dkg póréhagyma
1 csomag Kínai alap

Leírás

A friss póréhagymát karikára vágva, a kockázott répával, a zellerrel és a szeletelt gombával együtt, forró olajon, hirtelen megpirítjuk. A Kínai Specialitást és a marhahúsleves kockát vízben, alaposan feloldjuk, majd a korábban elkészített zöldségalappal gondosan elkeverjük. Felforraljuk, szójaszósszal és ha szükséges, csipetnyi sóval ízesítjük..

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4