Receptek Főételek Tészta Gombás fusili

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
40 dkg csiperkegomba
10 dkg trappista sajt
1 kanál őrölt pirospaprika
30 dkg fusilli

Leírás

A tésztát, sós vízben kifőzzük és elkészítjük a mártást. A hagymát felaprítjuk és kevés olajon megpirítjuk, rárakjuk a felaprított gombát és megszórjuk paprikával, majd fűszerezzük és felengedjük vízzel. 15-20 percig főzzük, majd összeforraljuk a tésztával és tálaláskor megszórjuk sajttal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4