Receptek Főételek Hal Gombás halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
3 kanál szójaszósz
30 dkg csiperkegomba
80 dkg halfilé
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A hagymát finomra vágjuk és vajon megpirítjuk, egy pici sóval. Rárakjuk a gombát és megpároljuk. Fűszerezzük, majd a felaprított halat is rátesszük és meglocsoljuk szójaszósszal. Tejszínnel felöntjük és kiforraljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4